AKTUELNO

Svi su zazirali od njene čarobne kugle!

Zadrugari su danas od Velikog Šefa dobili pismo, u kom je stajalo da Žiža Stojanović, svima poznatija kao Cana Fontana, ima puno životnog iskustva, te da ona treba da im prorekne sudbinu. Svima se to svidelo i odmah su joj doneli čarobnu kuglu, kako bi im rekla šta im stoji u budućnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je prvo želela da izrazi generalno šta je ono što vidi u njihovoj zajedničkoj budućnosti dok budu boravili u Zadruzi:

Javlja mi se da ćemo se bolje slagati i da ćemo imati više razumevanja jedni za druge - rekla je Žiža, a onda krenula da priča o svakom pojedinačno.

Tako je rekla za Macu Diskreciju da će ona biti veća zvezda nego što sad jeste, što je starleti imponovalo, zatim dodala da će Andrijana Radonjić sigurno uspeti da izgradi veliku karijeru. Sve je nasmejalo kada je rekla za Miroslava da se neće skoro oženiti, ali da ima nameru, kao i da je Dušan "dozreo do ženjenja" i da će imati troje dece.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je bilo i očekivano, Lepi Mića nije poštovao zadatak, pa se stalno ubacivao i provocirao Žižu, ali mu ona nije ostala dužna:

Lepi Mića će mi biti opozicija, ali javlja mi se da će se promeniti. Tvoj osmeh i tvoje oči govore da si ti dobar čovek. Ne možeš da me iznerviraš, ja imam veliku podršku i biću ovde dok god me narod bude držao - ispričala je glumica.

Šta je još Žiža ispričala i kakvu je budućnost zadrugarima videla, pogledajte u videu:

Pročitajte još: Veliki šef poslao PISMO: Naredio da im ONA PROREKNE SUDBINU! (VIDEO)

Autor: N.V.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga

#Žiža Stojanović

'